Trans Hungária Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

Válasszon nyelvet

szechenyi2020

Szolgáltatásaink

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

A Trans Hungária Kft. teljes körű szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére az áru átvételétől a megrendelőhöz történő eljuttatásig, átvállalva a logisztikai tevékenység felelősségét és az ebből adódó kockázatokat.

Cégünk filozófiája:

Partnereinknek olyan komplex logisztikai szolgáltatás nyújtása, amely javítja az általunk képviselt cégek hatékonyságát, optimalizálja és tervezhetőbbé teszi logisztikai költségeit. Ügyfeleink megelégedettsége számunkra a siker mérőfoka, s a hosszú távú együttműködések jelzik munkánk jó minőségét.

 

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy a korszerű és megbízható eszközök használata mellett munkatársaink szakértelme is a lehető legmagasabb színvonalú legyen. Egyszerűen kiszámítható és kedvező díjakkal állunk megrendelőink szolgálatára. Könnyen átlátható szerződési feltételekkel dolgozunk. Ügymenetünket a magyarországi cégekkel fennálló munkakapcsolat során alakítottuk ki, s a logisztika területén az elmúlt tíz év során tapasztaltak alapján csiszoltuk hatékonnyá. Ez stabil alapot nyújt a mindennapokban történő gördülékeny szolgáltatás ellátásához és a magyar piacon minőségi partnerként való megjelenéshez.

Az elektronikus feldolgozás és a flottakövetés lehetőséget biztosít a feladott áru nyomon követésére és ügyfeleink pontos tájékoztatására. Szerződéses partnereink révén rugalmasan kezeljük áruátvételt és az átadást Magyarország bármely pontján.

Emelőhátfalas, zárt dobozos, ponyvás, cserekonténeres és különböző teherbírású járműveink lehetőséget biztosítanak a címzetteknél történő árufelvételekre és áruátadásokra.

BELFÖLDI DISZTRIBÚCIÓ

A PalletExpressz szolgáltalásunknak köszönhetően az ország területéről beérkezett küldeményeket igény szerint 24-48-72 órán belül juttatjuk el a címzetthez.

  • Palletexpress 24h: a felvétel napjától számított egy munkanapon belül juttatjuk el a címzetthez.
  • Palletexpress 48h: a felvétel napjától számított két napon belül juttatjuk el a címzetthez.
  • Palletexpress 72h: a felvétel napjától számított három napon belül juttatjuk el a címzetthez.

RAKTÁROZÁS

Biatorbágyi központunkban  1700  nm-en teljes raktári szolgáltatással nyújtunk régi és leendő ügyfeleink részére. A korszerű logisztikai szolgáltatásoknak megfelelően kialakított épület és géppark gyorsítja a szakszerű be és kitárazást és lerövidíti az erre fordított időt.
 
Raktárunk elhelyezkedése: 2051 Biatorbágy, Erdőalja u. 6.   É 47˚ 28,34'  K 18˚  52,2'
 
A raktár elhelyezkedésének köszönhetően a nagyobb országos főutak könnyen elérhetőek, mely meggyorsítja a Magyarország és Európa bármely pontjára való szállítást. 
 
Saját szervezésű raktározási rendszerünk segíti az áruterítés rugalmasságát, illetve a bérraktározási tevékenység teljessé teszi a szállítmányozási szolgáltatások palettáját partnereink számára.