Trans Hungária Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

Szállítmányozás


Szállítmányozás - TRH
A Trans Hungária Kft. teljes körű szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére az áru átvételétől a megrendelőhöz történő eljuttatásig, átvállalva a logisztikai tevékenység felelősségét és az ebből adódó kockázatokat.

Raktározás

Raktározás - TRH
Biatorbágyi központunkban 1700 nm-en teljes raktári szolgáltatást nyújtunk már meglévő és leendő ügyfeleink részére. A korszerű logisztikai szolgáltatásoknak megfelelően kialakított épület és géppark felgyorsítja a szakszerű be- és kitárazást és lerövidíti az erre fordított időt.

Belföldi disztribúció

A PalletExpressz szolgáltalásunknak köszönhetően az ország területéről beérkezett küldeményeket igény szerint 24-48-72 órán belül juttatjuk el a címzetthez.
Belföldi raklapos szállítás szolgáltatásunk bővült! Az ország területén 12 depón keresztül kézbesítjük ügyfeleink küldeményeit! Keresse kollégáinkat a 06 30 444 56 45 telefonszámon vagy a fuvarszervezes@transhungaria.hu emailcímen.
Belföldi disztribúció - TRH

Miért minket
válasszon?

Felgyorsult és egyre személytelenebb világban élünk, ahol sajnos a régi értékek, mint a professzionális attitűd, kiszámíthatóság és a kommunikáció eltűnőben vannak. Cégünk több, mint 20 éves fennállása óta kiemelten nagy hangsúlyt fektet ezen értékek megőrzésére a pontosság, precizitás és a megbízhatóság mellett.

A ránk bízott fuvarfeladatok közel 80 %-át saját fuvareszközeinkkel oldjuk meg. Minden járművünk GPS alapú nyomkövetővel ellátott, így kérésre bármely megbízónknak azonnali információval tudunk szolgálni az áru hollétéről

Üdvözli Önt a
Trans Hungária Kft

Cégünk célja, hogy partnereink számára megfelelő szintű és minőségű szolgáltatást  nyújtson, elérhető áron. Kollégáink évek alatt szerzett tapasztalatai és szakmai tudása mellett folyamatosan fejlesztjük informatikai hátterünket és gépparkunkat.

Tekintse meg a cég történetét!